Έξαψη: πότε ρίχνει αυλαία η σειρά του Mega! Η κοινή απόφαση καναλιού και παραγωγής

28 Μαρτίου 2021 08:50

Στις νέες σειρές έχει στραμμένο το βλέμμα το MEGA και για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα στελέχη του είναι αποφασισμένα να επενδύσουν στη μυθοπλασία, αν και φέτος έγιναν αρκετά λάθη.

Όμως, η σειρά που προκαλεί… Έξαψη δεν θα μεταδοθεί τη νέα σεζόν. Μπορεί να κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα πάρει πράσινο φως και για του χρόνου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση καναλιού και παραγωγής αποφασίστηκε να ισχύσει η αρχική συμφωνία.

Αυτή προέβλεπε ότι το σίριαλ θα έριχνε τίτλους τέλους το καλοκαίρι. Και αυτό θα συμβεί τελικά. Οι πιέσεις να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν έπεσαν στο κενό.

Για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, έχει κλείσει στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου. Με τον Κούλλη Νικολάου ετοιμάζουν τη Γη της Ελιάς. Θα είναι καθημερινή σειρά που θα προβάλλεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στο Mega ετοιμάζουν και τους Συμπέθερους από τα Τίρανα με Ρέππα – Παπαθανασίου. Και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στον κεντρικό ρόλο.

Μετά από δέκα χρόνια από τη μεγάλη επιτυχία «Το Νησί», ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δημιουργεί μια σύγχρονη σειρά μυστηρίου.

Καθημερινή δραματική σειρά θα κάνει στο κανάλι και ο σκηνοθέτης Βασίλης Ντούρος. Τέλος, δραματική σειρά γι το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει και ο Γρηγόρης Καραντινάκης.