Εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας από την αστυνομία: Οι μαρτυρίες στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 19/03/2019 18:05

Εκμεταλλεύονταν ξένες, άπορες, αλλά και Ελληνίδες, μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού». Ένα «ροζ» κύκλωμα από αυτά που βρίθουν εδώ και πολλά -δυστυχώς- χρόνια και στη χώρα μας. Ωστόσο, το εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το κύκλωμα

Συνελήφθησαν 14 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αρχηγικό μέλος της, που είναι Έλληνας, αλλά και μία αλλοδαπή, που κατηγορείται για άλλα αδικήματα. Σημειώνεται, ότι συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι επιπλέον 11 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο οι δράστες είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον 45 γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, στην οποία παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι αποκαλύψεις on air 

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες δύο φοιτητριών, μιας 24χρονης, αλλά και της ανήλικης κοπέλας που εμπλέκονται στο εν λόγω κύκλωμα μαστροπείας. Πώς τις δελέαζαν και τελικά τις έπειθαν να που το «ναι» και να μπουν στο ροζ κύκλωμα.

Βίντεο εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=rgv-dXCReCk

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.