Εξώδικα για την Κατερίνα Καινούργιου

14 Ιουνίου 2021 18:30

Εξώδικα για την Κατερίνα Καινούργιου

Μαίνεται ο πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο ενώ προχωράμε στο τέλος της φετινής σεζόν και στα επιτελεία των καναλιών ετοιμάζονται για την επόμενη.

Αυτή την περίοδο γίνεται «της μεταγραφής» με πρόσωπα να φεύγουν από το ένα κανάλι, ελπίζοντας σε μία καλύτερη συνεργασία.

Κάποιες από αυτές τις μεταγραφές όμως, δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου… ή μάλλον ήδη τον έχουν ανοίξει.

Με έντονο παρασκήνιο που όπως φαίνεται θα καταλήξει είτε σε… οικονομική συμφωνία… ή σε δικαστική διαμάχη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου που πλήθος δημοσιευμάτων την θέλει την επόμενη σεζόν να αποχωρεί από το ΟΡΕΝ και να βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Η ίδια η παρουσιάστρια κρατά «σιγή ιχθύος» συνεχίζοντας να παρουσιάζει την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο ΟΡΕΝ.

Ενώ καθημερινά όλο και πληθαίνουν τα σενάρια για μεταγραφή της, πότε στο ένα κανάλι και πότε σε άλλο, με πιο πιθανά, σύμφωνα με τις φήμες, τον ALPHA και εσχάτως το STAR.

Όπως όμως φαίνεται στο κανάλι της Παιανίας αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν με την Κατερίνα Καινούργιου την «τακτική» που είχαν ακολουθήσει με τον Νίκο Μουτσινά.

Που ενώ είχε συμβόλαιο με το ΟΡΕΝ πήγε στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr το ΟΡΕΝ έχει στείλει εξώδικα στους αναφερόμενους στις φήμες και δημοσιεύματα τηλεοπτικούς σταθμούς, δηλαδή τον ALPHA και το STAR.

Αλλά και την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής «Ευτυχείτε», τη Barking Well Media, αναφέροντας ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει συμβόλαιο μαζί τους, δηλαδή με το ΟΡΕΝ, έως τον Ιούλιο του 2022.

Είναι σαφές ότι με αυτήν την κίνηση στο κανάλι της Παιανίας θέλουν να… προλάβουν μεταγραφή, χωρίς η όποια πλευρά.

Δηλαδή ο τηλεοπτικός σταθμός που ενδεχομένως να «κλείσει» συμφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν πληρώσει την ποινική ρήτρα πολλών μηδενικών, η οποία αναφέρεται στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί να λάβουν εξώδικα από το ΟΡΕΝ για την Κατερίνα Καινούργιου.

Θέλοντας έτσι να ενισχύσουν τη δικαστική «διαμάχη» που μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν στο κοντινό μέλλον…!