Εύα Καϊλή: Από τις κοσμικές εμφανίσεις, στη φυλακή των Βρυξελλών!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 10:45

Η Εύα Καϊλή είναι από τις πλέον προβεβλημένες γυναίκες πολιτικούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο που συγκλονίζει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, είχε απασχολήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές με τη γέννηση της κόρης της, δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Στο παρελθόν η Καϊλή πραγματοποιούσε συχνές εξόδους. Συνήθιζε να διασκεδάζει στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών μαγαζιών.

Υπενθυμίζεται ότι βρισκόταν για πολλά χρόνια μπροστά στις κάμερες καθώς από το 2004 μέχρι το 2007 είχε αναλάβει την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στο MEGΑ.

Κατάφερε να ξεχωρίσει και κέντριζε το ενδιαφέρον όλων.

Το καλοκαίρι του 2020 έγινε γνωστή η σχέση της με τον Τζιόρτζι, τον έμπειρο κοινοβουλευτικός σύμβουλο στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, που παράλληλα είναι ιστιοπλόος.

Αυτήν την αγάπη για τη θάλασσα μοιράστηκε με την Καϊλή, η οποία διαθέτει δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

Την άνοιξη 2021 η Καϊλή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της. Έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις της στην Ελλάδα ήταν μετρημένες.

Από εκεί και πέρα, η Καϊλή απορρίπτει τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος της, μέσω του δικηγόρου της.

Αθώα δήλωσε, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες για εμπλοκή της στο σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατά, το οποίο συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Open και σημείωσε πως η Καϊλή δηλώνει αθώα, ενώ επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της προσάπτονται.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση -ρητά και κατηγορηματικά -με χρηματισμούς από το Κατάρ, αυτή είναι η θέση της. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν», είπε αρχικά ο Δημητρακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά, γιατί μου το είπε και η αδελφή της, η κ. Μαγδαλένα Καϊλή».