Εύα Καϊλή: Μασκέ πάρτι στις φυλακές του Χάρεν για την κόρη της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 09:11

Εύα Καϊλή: Χριστούγεννα στη φυλακή

Την κόρη της Αριάδνη κατάφερε να δει χθες η Εύα Καϊλή στις φυλακές Χάρεν.

Οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων. Η κόρη της Εύας Καϊλή επισκέφθηκε τη μητέρα της μαζί με τον παππού της Αλέξανδρο, ο οποίος χθες είδε στη φυλακή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Το μασκέ πάρτι κράτησε δύο ώρες.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μικρή Αριάδνη ήταν ντυμένη μονόκερως. Μάλιστα, της ετοίμασαν και έξτρα γιορτή για τα γενέθλιά της, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δυο της χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η επίσκεψη που έκανε στον Τζόρτζι ο Αλέξανδρος Καϊλής δείχνει ότι οι σχέσεις της Καϊλή με τον σύντροφό της είναι καλές σε αντίθεση με όσα λέγονταν.

Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν έχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.

Στο μεταξύ, η Καϊλη προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της άρσης της ασυλίας της σχετικά με το θέμα των αμοιβών των συνεργατών της στην Ευρωβουλή.

Ο δικηγόρος της Καϊλή για ευρωπαϊκά θέματα, Σπύρος Παππάς δήλωσε στο Star ότι «η κ. Καϊλή θεωρεί ότι πρόκειται για μεθόδευση που έχει άμεση επίπτωση στη λειτουργία της δημοκρατίας στην ΕΕ και στην εφαρμογή του Κράτους Δικαίου».

Την ίδια ώρα, σε νέα αποκάλυψη για την Καϊλή και την εμπλοκή της στο «Κατάρ-gate» προχώρησε το «Politico» επικαλούμενο το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της και στο οποίο αναφέρεται ότι «αρκετά εκατομμύρια ευρώ» παραδόθηκαν στους βασικούς υπόπτους του σκανδάλου.

«Τα σημαντικά χρηματικά ποσά πληρώθηκαν κρυφά σε μετρητά από το Μαρόκο και το Κατάρ» αναφέρεται, σύμφωνα με το «Politico», στο ένταλμα σύλληψης της Καϊλή, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν χρήματα σε βαλίτσα ενώ με μετρητά είχε εντοπιστεί και ο πατέρας της στην επιχείρηση της 9ης Δεκεμβρίου.

Στο ένταλμα περιγράφεται, επίσης, κύκλωμα με έδρα τις Βρυξέλλες το οποίο ενεργούσε από το 2021 για λογαριασμό του υπουργού Εργασίας του Κατάρ, Αλί μπιν Σαμίχ Αλ Μάρι.