Ευαγγελία Αραβανή: δεν τα έβαψε μαύρα που δεν πήγε στο GNTM! Απέδρασε στην Πάρο και είναι πολύ ερωτευμένη (φωτογραφίες)

7 Ιουλίου 2021 09:50

Ευαγγελία Αραβανή: δεν τα έβαψε μαύρα που δεν πήγε στο GNTM! Απέδρασε στην Πάρο και είναι πολύ ερωτευμένη (φωτογραφίες)

Μπορεί να έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό από την τηλεόραση, αλλά αυτό δεν την έχει στενοχωρήσει καθόλου. Άλλωστε στην προσωπική της ζωή η Ευαγγελία Αραβανή πετάει στον έβδομο ουρανό και το δείχνει.

Την Ευαγγελία Αραβανή έχουμε αρκετό διάστημα να τη δούμε τηλεοπτικά ή σε κάποια επίσημη δημόσια εμφάνιση. Ενώ η τελευταία της δουλειά στη μικρή οθόνη έγινε μέσα από τη συχνότητα του Open και του “Project runway”.

Απ’ ότι φαίνεται έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί για λίγο από την τηλεοπτική πραγματικότητα. Και ζει όμορφες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της και επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη.

Παρόλο που δημοσιεύματα την ήθελαν να βρίσκεται στον καινούργιο κύκλο του GNTM, διαψεύστηκαν. Καθώς τη θέση της κριτή πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ωστόσο, η Ευαγγελία Αραβανή δεν δείχνει να ενοχλείται που δεν κάνει τηλεόραση. Και μάλλον απολαμβάνει την καθημερινότητά της, αλλά και τις διακοπές της. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Πάρο, όπως μας αποκάλυψε από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Οι μέρες της περιλαμβάνουν μπάνιο στη θάλασσα, βόλτες με φουσκωτό, αλλά και χαλαρές στιγμές για φαγητό ή πρωινό στην πισίνα.

Η Ευαγγελία είναι μια ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα και το καλοκαίρι μάλλον είναι η εποχή που της ταιριάζει περισσότερο!