Ευαγγελία Αραβανή: Σε πολυτελή βίλα η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη λίγο πριν γίνουν γονείς

Συντάκτης: Newsroom

5 Φεβρουαρίου 2024 17:59

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ευαγγελία Αραβανή και μετά από 3,5 χρόνια σχέσης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και ο σύντροφός της Σπύρος Λάζαρης οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί πέρασαν την Κυριακή σε μια πολυτελή βίλα με πισίνα και η Αραβανή δημοσίευσε στιγμιότυπα.

Ευαγγελία Αραβανή: Σε πολυτελή βίλα η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη λίγο πριν γίνουν γονείς

 

αραβανη

Μάλιστα, η Αραβανή μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Το βίντεο αυτό κοινοποίησε η Ερίνα Λάζαρη και έγραφε “Family” με την Ευαγγελία Αραβανή να το κάνει repost και να βλέπουμε για πρώτη φορά τους δυο τους μαζί.

αραβανη

 

αραβανη

Πιθανότατα η Ερίνα Λάζαρη είναι αδελφή του συντρόφου της και οι δυο τους ήταν σαν δίδυμες ντυμένες με τζιν.

αραβανη

Η αθόρυβη σχέση και ο επιχειρηματίας σύντροφος

Το ζευγάρι μένει στα βόρεια προάστια και είναι μαζί 3,5 χρόνια περίπου. Ο 43χρονος Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μίας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας με αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Ο ίδιος έχει εστιατόριο στη Γλυφάδα και ένα ξενοδοχείο στον Πόρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σπύρος Λάζαρης

“Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο” δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή στην αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη.