Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν παρακολουθώ τι ανεβάζει ο άντρας μου στα social media γιατί τον έχω μπλοκάρει»

7 Απριλίου 2021 22:15

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν παρακολουθώ τι ανεβάζει ο άντρας μου στα social media γιατί τον έχω μπλοκάρει»

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη επέστρεψε στις οθόνες μας στη σειρά Το καφέ της Χαράς.

Συνέντευξη στο You έδωσε η Ευαγγελία Μουμούρη και μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μαμόπουλο, το πάρτι που ήθελαν να κάνουν και αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά και τα όσα την ενοχλούν στην συμβίωση με τον καλό της.

Επειδή μιλήσατε για τις πρόσφατες καταγγελίες, ήσασταν γνώστρια το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο;

‘Όχι σε αυτό το μέγεθος. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχαν τέτοια περιστατικά βιασμών και εκβιασμών.

Ωστόσο στην περίπτωση της Τζένης Μπότση από το σχόλιο που κάνατε σε εκείνη μετά την αποκάλυψή της φαίνεται ότι το γνωρίζατε προσωπικά..

Φυσικά το γνώριζα, μας είχε ανοίξει την καρδιά της και προσπαθούσαμε να της δώσουμε κουράγιο, γιατί αυτό την ταλάνιζε για χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζεις με αυτό. Να σκέφτεσαι ότι μπορείς ακόμη και σε μια δημόσια εκδήλωση, σε μια θεατρική πρεμιέρα να συναντήσεις τον άνθρωπο που σου το έχει προκαλέσει. Σοκαρίστηκα θετικά όταν έγινε αυτή η αποκάλυψη. Μέσα μου το παρακαλούσα χρόνια και τελικά ήρθε αυτή τη στιγμή. Την στήριξα και την θαυμάζω την φίλη μου.

Όπως και όλα τα κορίτσια που μετά από εκείνη, βρήκαν την δύναμη να βγάλουν τον “σκελετό” από την ντουλάπα και να πάρουν μια ανάσα. Τώρα πια περιμένουμε τις εξελίξεις με όσες από αυτές τις υποθέσεις οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Είμαι σίγουρη ότι όταν πια ανοίξουν τα θέατρα το καλοκαίρι ή το χειμώνα, όλα πια θα είναι πιο φωτεινά.

Μου έκανε εντύπωση αυτό που αποκαλύψατε πρόσφατα ότι η μαμά σας τελευταία στιγμή έμαθε ότι υπογράψατε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό σας…

Στην ουσία το έμαθε από την τηλεόραση όταν το είπα! (γέλια) Αλλά το περίμενε.

Γιατί πήγατε να το υπογράψετε φορώντας γούνα και από μέσα το μαγιό σας;

Είχα κανονίσει να πάω μετά την υπογραφή στο κολυμβητήριο! Και είδατε ότι οι άλλοι που κάνουν μεγάλες δεξιώσεις γάμου με πολλά άτομα καλεσμένους, έχουν τον κίνδυνο μετά να χωρίσουν, αλλά εγώ τόσα χρόνια με τον σύντροφό μου δεν χώρισα. Το ηθικό δίδαγμα είναι φορέστε μαγιό και κάντε γάμο! Φέρνει γούρι! (γέλια)

Αν αλλάξουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας το καλοκαίρι, δεν θέλετε να κάνετε ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσετε με τους φίλους σας;

Υπογράψαμε το σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Δεκέμβριο και σκεφτόμασταν να κάνουμε ένα πάρτι. Μου έλεγε τότε ο άντρας μου “ας το κάνουμε τις Απόκριες για να ντυθώ γαμπρός” (γέλια). Δυστυχώς δεν προλάβαμε γιατί πέρυσι προέκυψε η πρώτη καραντίνα.

Στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day η Ευαγγελία Μουμούρη αποκαλύπτει: «Με τον άντρα μου Αλέξανδρο Μαμόπουλο υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης πέρσι τον Δεκέμβρη. Σκεφτόμασταν να κάνουμε πάρτι τις Απόκριες, αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω της πανδημίας», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν παρακολουθώ τι ανεβάζει στα social media γιατί τον έχω μπλοκάρει και το έχω κάνει πολλές φορές».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον πατέρα της: «Αγαπούσα πολύ τον πατέρα μου και τον είχα σαν μεγάλο αδελφό. Ήταν ναυτικός και έλειπε συνέχεια. Για πατρικό πρότυπο είχα τον παππού μου».

https://streamable.com/mb7lfw