Ευαγγελία Μουμούρη: «Στη ζωή μου έχω μεγαλώσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του άντρα μου»

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουνίου 2021 18:15
Ευαγγελία Μουμούρη: «Στη ζωή μου έχω μεγαλώσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του άντρα μου»

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη με αφορμή τη συμμετοχή της στην θετρική παράσταση Κάποτε στο Βόσπορο, μίλησε στην κάμερα του Happy Day. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της και στο σύμφωνο συμβίωσης που έχουν συνάψει μεταξύ τους.

Ευαγγελία Μουμούρη: «Στη ζωή μου έχω μεγαλώσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του άντρα μου» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

«Η καραντίνα με έκανε να είμαι πιο ευαίσθητη, δηλαδή συγκινούμαι πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αναγκάστηκα να πάρω τον χρόνο μου -που δεν τον έπαιρνα- να δω λίγο αρκετά πράγματα μέσα μου, ξαναέκανα συνεδρίες με ψυχολόγο. Όταν είσαι σε μια κίνηση αφήνεις τα πράγματα να περιμένουν. Όταν σταματά η κίνηση, όλα αυτά έρχονται μπροστά σου.

Στην καραντίνα πήρε ο καθένας τον χρόνο του για να μπορέσει να δουλέψει με τον εαυτό του και είπαμε: “ή θα είμαστε μαζί ή δεν θα είμαστε μαζί”. Αγαπημένοι έτσι κι αλλιώς. Το κρατήσαμε. Δεν είχε να κάνει με το σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ουσία, αλλά με τα χαρτιά».

«Στη ζωή μου έχω μεγαλώσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του άντρα μου. Τη γνώρισα 9 χρονών και τώρα είναι 22. Σε αυτήν την εκτεταμένη οικογένεια που έχουμε υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση».