Ευαγγελία Συριοπούλου: μίλησε για τον “Παράδεισο των κυριών” στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συντάκτης: Newsroom

20 Σεπτεμβρίου 2022 20:24

Σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η πρωταγωνίστρια της νέας μεγάλης σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy day στον Alpha» και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναφερόμενη στη σειρά και στον ρόλο της Μιράντας, την οποία υποδύεται, είπε: «Κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν. «Ο Παράδεισος των κυριών» ετοιμάζεται για τα φαντασμαγορικά εγκαίνια, να ανοίξει τις πύλες του και εκεί θα βρεθεί όλος ο καλός ο κόσμος, πολιτικοί, ηθοποιοί, οπότε ιδιοκτήτες και προσωπικό ετοιμάζονται γι’ αυτά τα εγκαίνια. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανατρέψει τις ζωές όλων και κάπως έτσι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας… Γίνονται πάρα πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά σιγά…

Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά, κρυμμένα μυστικά και της Μιράντας, γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει καθόλου εύκολα στη ζωή τα. Είναι η διευθύντρια του προσωπικού και υπεύθυνη του καταστήματος. Δεν έχει παντρευτεί, αλλά έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω, έχει περάσει πολύ δύσκολα. Η Μιράντα είναι ένας πολύ τραγικός χαρακτήρας. Την έχω αγαπήσει πολύ…».

Στη συνέχεια είπε για το σενάριο, τους συνεργάτες της και το σκηνικό: «Προσπαθώ να μελετάω πάρα πολύ για να δω πως ήταν εκείνη την εποχή τα πράγματα, γίνονται πιο μοντέρνα, φεύγουμε από τον παραδοσιακό τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι, αρχίζει να παίρνει μια άλλη πνοή η Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι στον Alpha μ’ αυτή την υπέροχη παραγωγή του κ. Καραγιάννη που έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι δίπλα στον σκηνοθέτη μου τον Γιάννη Βασιλειάδη, που δούλευα 5 χρόνια πριν και στο «Έλα στη θέση μου» και είναι δάσκαλος για μένα και έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα…

Τα σκηνικά είναι υπέροχα, δεν ξέρω αν στην ελληνική τηλεόραση έχουν υπάρξει τέτοια σκηνικά, από τον Αντώνη Χαλκιά. Τα κοστούμια, επίσης, από τη στιγμή που μπαίνουμε στο στούντιο και φοράμε τα κοστόμοια μας είμαστε σε μια άλλη εποχή… Όσο για τους ηθοποιούς είναι φανταστικοί, ταλαντούχοι και βρίσκομαι με κάποιους που έχω δουλέψει μαζί και στο θέατρο… Παίρνω πολύ καλά σχόλια για τη σειρά…».

Τέλος αναφέρθηκε πολύ τρυφερά και με απέραντη αγάπη στον λίγο μηνών γιο της και μίλησε και για την αποχή της, ένα χρόνο, από την τηλεόραση.