Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν την προσωπική μας ζωή που θα ανανεώσουν το κέφι και το πάθος

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουνίου 2021 07:45
Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν την προσωπική μας ζωή που θα ανανεώσουν το κέφι και το πάθος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει το πάθος και τον αισθησιασμό στην ζωή των ζωδίων του νερού και της γης.

Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν την προσωπική μας ζωή που θα ανανεώσουν το κέφι και το πάθος. Δεν αποκλείεται αλλαγές στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητα να λειτουργήσουν ευνοϊκά την ήδη υπάρχουσα σχέση μας. Καθώς οι ανατροπές θα δώσουν θετική διάθεση στα πράγματα. Είναι εύκολο να εκδηλώσουμε την οικειότητα και τα συναισθήματα που νιώθουμε στον άνθρωπό μας. Σε περίπτωση που μας εκπλήξει ευχάριστα και πρωτοτυπήσει.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. Που θα έρθουν από το πουθενά για να τονίσουν την ανάγκη για οικειότητα και έντονο δέσιμο σε προσωπικό επίπεδο. Επαγγελματικά, γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά. Και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία. Γεγονός είναι ότι οι συγκεκριμένες ευκαιρίες θα μας δώσουν την δυνατότητα για καλύτερη οικονομική βάση καθώς η απόδοσή τους θα είναι αυξημένη.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Εντείνοντας την ανάγκη για εξιδανίκευση σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να μην προχωρήσουμε τις πρώτες πρωινές ώρες σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν σημαντικά ζητήματα καθώς πιθανότατα να έχουμε λανθασμένη αντίληψη τα πράγματα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη για έλεγχο, χειρισμό, εξουσία έναντι προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς είναι εύκολο να εκραγούμε και να χάσουμε το μέτρο δημιουργώντας προβλήματα. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα επικεντρώνοντας όλο μας το ενδιαφέρον στην προσωπική ζωή, τα παιδιά, την δημιουργία. Επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας μακριά από κάθε απαισιόδοξη σκέψη και προβληματισμό. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση. Η στροφή το πάθος και τον αισθησιασμό θα σώσει την κατάσταση.

Πηγή: myastro