Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μου είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα – Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο»

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 09:40
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μου είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα - Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μου είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο».

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της εμπειρία από άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο και την απειλή που δέχτηκε για να μην μιλήσει.

«Πέρασε ότι έγινε κι αυτό και σιγά τώρα… Δεν ήταν η στιγμή του… Ίσα ίσα κατέβαινα τις σκάλες του θεάτρου και μου έλεγαν αν τις περάσεις δεν θα δουλέψεις ξανά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις περνούσα. Δεν γινόταν να μείνω. Έφυγα από την παράσταση και μετά μίλησα για αυτό»

Advertisement

«Σίγουρα μου έκλεισε πόρτες αυτό γιατί την επόμενη ευκαιρία μού την έδωσε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος μού είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα. Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο. Το χρεώθηκα». Είπε στο τέλος η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

 

 

Advertisement