Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας»

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2021 08:00
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν η πρώτη καλεσμένη χθες το βράδυ στο The 2Night Show. Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την θεατρική παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» που πρωταγωνιστεί μαζί με την Βίκυ Βολιώτη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας».

Η απώλεια της μητέρας της και η δωρεά των οργάνων της

«Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλάω να πάρουν τα όργανα».

Η προσπάθεια για την υιοθεσία που δεν είχε αίσιο τέλος

«Με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε. Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει.. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται. όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι»

Advertisement

«Γνωρίζαμε ότι είχε προβλήματα υγείας. Δεν έχουμε επαφές, δεν αντέχω». Είναι θετική όμως για μια νέα προσπάθεια για υιοθεσία.

«Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα».

Η πρόταση γάμου από τον σύζυγό της

«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου μου είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι «παντρεύεστε 4» (εννοώντας την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του)».

Advertisement