Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης: η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουνίου 2022 18:05

Ευγενία Δημητροπούλου - Στέλιος Βλατάκης: η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης έκλεισαν χθες έναν χρόνο έγγαμου βίου. Η ηθοποιός μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram το πρώτο τους φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον γάμο τους

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο επιθυμεί και ο σύζυγός της.  Για τον λόγο αυτό και ο θρησκευτικός γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Χθες το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου και  η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε μια εξαίρεση. Αφού θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, όπου έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλο, με τον Στέλιο Βλατάκη να κόβει τον πρώτο κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους. Ενώ η Ευγενία Δημητροπούλου χαμογελά. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την υιοθεσία της κόρης τους Εύας. Μια πράξη αγάπης που τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Σε συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε πώς είναι η σχέση με έναν άνθρωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο απάντησε:

«Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ωράριο. Είμαστε και οι δυο αυτοδημιούργητοι στον χώρο μας. Δηλαδή δεν υπάρχει από πίσω κάποιο background που μας είχε βοηθήσει ή μας είχε δώσει κάποιες γνώσεις. Νομίζω ότι έχουμε κάνει και οι δύο αυτό που αγαπάμε. Οπότε όλα είναι θέμα ανθρώπου και όχι αν είναι στον ίδιο χώρο με εσένα ή όχι. Με κατανοεί, όπως κι εγώ κατανοώ ότι, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι εύκολο να πάμε σε ένα νησί αν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον καλύψει. Κι αυτό γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να γυρίσουμε στην Αθήνα. Αντίστοιχα κι εγώ μπορεί να δουλεύω ανήμερα Χριστούγεννα, Σάββατο ή μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Νομίζω όμως ότι δεν στέκεται κάποιος εκεί».

Η δημοσίευση της Ευγενίας Δημητροπούλου: