Ευγενία Νιάρχου: με την παρέα της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα! Πιέρ Κασιράγκι, Μπεατρίς Μπορομέο, Μπιάνκα Μπραντολίνι και Καμίλ Ρόου απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης (φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2021 09:30

Στην Ελλάδα βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές η Ευγενία Νιάρχου, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα, με πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ.

Η Ευγενία Νιάρχου ήλθε στην Αθήνα με αφορμή το ντεφιλέ του Dior στο Καλλιμάρμαρο. Συνδυάζοντας την επίδειξη με μια καλή ευκαιρία για χαλάρωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την κόρη του Φίλιππου Νιάρχου να απολαμβάνει ανέμελες στιγμές κάτω από τον αττικό ουρανό με αριστοκρατική παρέα.

Στα στιγμιότυπα φαίνονται το «πριγκιπικό ζευγάρι» Πιέρ Κασιράγκι και Μπεατρίς Μπορομέο να απολαμβάνουν τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Ο επιχειρηματίας και γιος της Καρολίνας του Μονακό και η σύζυγός του κάνουν δροσερές βουτιές. Και στη συνέχεια γευματίζουν με την αριστοκρατική παρέα τους, πλάι στο κύμα.

Μαζί τους είναι το μοντέλο και ηθοποιός Μπιάνκα Μπραντολίνι, η οποία διατηρεί στενή φιλία με την Ευγενία Νιάρχου και το super model και σύντροφος του Τεό Νιάρχος, Καμίλ Ρόου.