Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπεσε στα μάτια μου όταν συνεργαστήκαμε»

16 Μαΐου 2022 19:15

Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπεσε στα μάτια μου όταν συνεργαστήκαμε»

Η Ευγενία Παναγοπούλου μιλώντας στη εκπομπή Status ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει ζήσει, όπως ήταν αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ευγενία Παναγοπούλου τόνισε πως: «Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους.

Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του. Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή. Με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε. Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα…

Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις. Να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι». Δήλωσε η Ευγενία Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ξανά για τις συμπεριφορές που έχει ανεχτεί στον χώρο της δουλειάς της

Για ποιον λόγο δέχτηκε κάποιες άσχημες συμπεριφορές στον χώρο;

«Είναι κι ο ανταγωνισμός… διαισθάνθηκαν ότι είμαι πολύ ανοιχτή. Είμαι πολύ απλή και προσιτή, γίνομαι φιλαράκι με όλους και μπορεί να χάσω μια απόσταση που ίσως θα έπρεπε να κρατήσω», απάντησε, προσθέτοντας ότι έχει δυσκολευτεί κυρίως στο θέατρο κι όχι στην τηλεόραση.

Τα δοκιμαστικά για τη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια

«Ήταν ένα καλοκαίρι εφιαλτικό που πήγαινα από δοκιμαστικό σε δοκιμαστικό και για κάποιο λόγο δε γινόταν η συνεργασία. Με βρήκε αρκετά απογοητευμένη… όλοι οι δικοί μου έλεγαν “για κάποιο λόγο γίνονται όλα”. Και χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου προτείνουν τη Φωτεινή. Και λέω “ναι για κάποιο λόγο γίνονται όλα” και το επαναλαμβάνω γιατί ανοίγω τυχαία τις σελίδες του σεναρίου και βλέπω την ατάκα της Φωτεινής να λέει: “για κάποιο λόγο γίνονται όλα”».