Ευγενία Σαμαρά: γιόρτασε τα γενέθλιά της – Οι ευχές του Γιάννη Ποιμενίδη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 10:15

Ευγενία Σαμαρά: γιόρτασε τα γενέθλιά της - Οι ευχές του Γιάννη Ποιμενίδη (φωτογραφίες)

Η Ευγενία Σαμαρά γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι ευχές των αγαπημένων της προσώπων κατέκλυσαν τον λογαριασμό της στο Instagram

Με μια φωτογραφία που λάμπει από την χαρά της η Ευγενία Σαμαρά γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της στην Αθήνα. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του Σασμού έκλεισε τα 35 και καλωσόρισε με ένα πλατύ χαμόγελο τα 35 της χρόνια.

Κάνοντας τον δικό της απολογισμό και νιώθοντας πλήρης κι ευτυχισμένη, η ηθοποιός ευχαρίστησε τους φίλους και του followers της για τις αμέτρητες ευχές τους. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι έτοιμη να σβήσει τα κεράκια της κάνοντας την μοναδική ευχή της για όσα θα έρθουν στη ζωή της. Μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά και στη συνέχεια στην Ζανζιβάρη, μπήκε πανέτοιμη στα γυρίσματα του Σασμού.

Για να κάνει τη διαφορά για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν. Αφού παρά το γεγονός ότι ο Αστέρης στη σειρά την απέρριψε, το τηλεοπτικό κοινό την έχει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του.

Η δική της μέρα

«Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη ,άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια». Ίσως και να είναι μία. Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα.

Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

 

Οι ευχές του συντρόφου της

Ο Γιάννης Ποιμενίδης με τη σειρά του της ευχήθηκε εκτός από προσωπικά και διαδικτυακά αποκαλώντας την τον πιο φωτεινό άνθρωπο στον γαλαξία!

«Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πιο φωτεινός άνθρωπος του γαλαξία μας.
Χρόνια σου πολλά κυρία Κ. μου
Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα

💙♾️💙
#justababy #gko #plitsploutsplats #birthdaygirl»