Ευγενία Σαμαρά: Οκτώ χρόνια από την μεγάλη απόφαση που πήρε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Αυγούστου 2022 15:25

Με αφορμή μία φωτογραφία της από το παρελθόν, η Ευγενία Σαμαρά προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να ρισκάρουν δίχως να φοβούνται τις αλλαγές.

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ξύπνησε αναμνήσεις στην ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε πριν από οκτώ χρόνια.

Τότε ήταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει το μέλλον, απλά και μόνο για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Σήμερα, η Σαμαρά έχει κάνει πολλά από αυτά τα όνειρα πραγματικότητα και βλέποντας τη φωτογραφία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μου πετάχτηκε αυτή η φωτογραφία. Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα. Ούτε και που μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που μου έφεραν αυτά τα χρόνια.

Το ανεβάζω έτσι γιατί μόλις την είδα ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη και είδα μέσα μου εκείνο το κορίτσι που φόρτωνε τις κούτες και τις βαλίτσες του, να χαμογελά.

Γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Να τολμάτε, να ρισκάρετε, να κάνετε αλλαγές.

Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη αλλά σίγουρα μας θυμίζει ότι είμαστε ζωντανοί. Γιατί αλλαγή σημαίνει ζωή», έγραψε η Σαμαρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σαμαρά αφού απόλαυσε τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά του Alpha «Σασμός», συνέχισε με ένα φανταστικό ταξίδι στην Αφρική μαζί με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Η Σαμαρά και ο σύντροφός της βρέθηκαν στη Ζανζιβάρη της Τανζανίας. Οι ντόπιοι την υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς. Αλλά και με μια τούρτα για το καλοσώρισμα.

Εκεί οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά και διαφορετικά τοπία,αλλά και μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Κι όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη διαμονή τους, εντυπωσιασμένη από όσα έβλεπε.