Ευγενία Σαμαρά: «Συμμετέχοντας στο Ράδιο Αρβύλα είχα λύσει το βιοποριστικό μου ζήτημα περνώντας υπέροχα»

Δημοσιεύθηκε: 13 Νοεμβρίου 2021 12:30
Ευγενία Σαμαρά: «Συμμετέχοντας στο Ράδιο Αρβύλα είχα λύσει το βιοποριστικό μου ζήτημα περνώντας υπέροχα»

Η Ευγενία Σαμαρά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, μίλησε για τον ρόλο της Στέλλας στη σειρά του Alpha, Σασμός. Παράλληλα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της για μεγάλο διάστημα στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Αυτό της έδωσε οικονομική ανεξαρτησία για να μπορεί να μένει μόνη της και να πληρώνει τις σπουδές της.

Ευγενία Σαμαρά: «Συμμετέχοντας στο Ράδιο Αρβύλα είχα λύσει το βιοποριστικό μου ζήτημα περνώντας υπέροχα».

Το γεγονός ότι έγινες ευρέως γνωστή ως το «Κορίτσι των Αρβύλα» είναι κάτι που σε χαρακτήρισε, σε δυσκόλεψε ή σε ωφέλησε;

«Η εξέλιξη των καταστάσεων εξαρτάται από το πώς εσύ τις αντιμετωπίζεις. Μου έχει τύχει να πάω σε οντισιόν και να μου πουν “α, εσύ δεν είσαι το κορίτσι των Αρβύλα;”.Αλλά να μου δώσουν το ρόλο γιατί διαπίστωσαν πως τους κάνω. Και μου έχει τύχει να με απορρίψουν χωρίς να μου δώσουν καν την ευκαιρία. Ωστόσο δεν ζορίστηκα ποτέ ούτε το έφερα ως κάτι αρνητικό.

Advertisement

Πέρασα πολύ ωραία στο Ράδιο Αρβύλα βγάζοντας ένα εισόδημα που μου επέτρεπε να ζω μόνη μου και να σπουδάζω. Είχα λύσει το βιοποριστικό μου ζήτημα περνώντας υπέροχα, επομένως μόνο όμορφα συναισθήματα έχω. Από εκεί και πέρα, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω απ’ ότι ο καθένας μας σε αυτή τη δουλειά».

Advertisement