Ευγενία Σαμαρά: Ξαπλωμένη στην άμμο με το μαγιό της και περιτριγυρισμένη από… αστερίες

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 17:31

Ευγενία Σαμαρά: Ξαπλωμένη στην άμμο με το μαγιό της και περιτριγυρισμένη από... αστερίες

Η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο έπακρο!

Η Ευγενία Σαμαρά, λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου του Σασμού, έκανε ένα ταξίδι στην Αφρική και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instgram.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Στέλλα του Σασμού ποζάρει πάνω στη άμμο με το μαγιό της και είναι περιτριγυρισμένη  από… αστερίες.

Ευγενία Σαμαρά: το φανταστικό άλπουμ των διακοπών της στην Αφρική

Η Ευγενία Σαμαρά αφού έκανε τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από τον Σασμό, συνέχισε με ένα φανταστικό ταξίδι στην Αφρική μαζί με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά και ο σύντροφός της Γιάννης Ποιμενίδης βρίσκονται στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας. Οι ντόπιοι την υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς. Αλλά και με μια τούρτα για το καλοσώρισμα. Εκεί οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά και διαφορετικά τοπία, αλλά και μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Κι όπως ήταν φυσικό η ηθοποιός δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο από την πρωτότυπη διαμονή τους. Εντυπωσιασμένη από όσα έβλεπε.

 

Μαθαίνει νέες λέξεις από την τοπική διάλεκτο και το απολαμβάνει. Πρόσφατα έμαθε πως να λέει στον Γιάννη Ποιμενίδη, «Σ’αγαπώ» στα Σουαχίλι!

«Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον», είπε για το «Σ’αγαπώ» που αντάλλαξαν με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Η ηθοποιός έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις από όσα συναντά για πρώτη φορά στο ταξίδι της

«Γιγάντια σοφή αγάπη 100 ετών που θα ήθελα να πάρω σπίτι μας, από το νησί με τα πέντε ονόματα. 🐢
Κρατάω το πιο ταιριαστό, Turtle island.
Ps: Η μεγαλύτερη είναι 197 ετών 🤯». Έγραψε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της με τις γιγάντιες αιωνόβιες χελώνες του νησιού. Εκεί που η φύση κάνει τη δουλειά της χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

 

Ενώ στην τελευταία της δημοσίευση την βλέπουμε κόβει καρύδες από το δέντρο και να απολαμβάνει το ποτό της.

«Έμαθα να ανεβαίνω σε φοίνικες, να φτιάχνω ποτάκι σε καρύδα και να το απολαμβάνω εκεί ψηλά. 🌴
Επίσης όλη μέρα τραγουδάω:
Θα ανέβω σε μια καρυδιά και θα τρώω μόνο καρύδες-καλύτερα στην καρυδιά και ας τρώω μόνο καρύδες».