Εύη Δρούτσα: Ανοίγει μέτωπο με την Θεοδωρίδου

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2023 11:12

Η Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε κάποιους τραγουδιστές, ενώ μίλησε και για τη δική της καριέρα.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, περιέγραψε μια άγνωστη στιγμή της ζωής της.

«Είχα βάλει κάποιους δίσκους σε τσάντες κι ήμουν έτοιμη να τους πάω στα σκουπίδια. Μερικούς τους πήγα δύο, τρεις φορές, με έπιασε η τρέλα μου εκείνη την ώρα. Με τα χρόνια, οι δίσκοι που έγραφαν “Εύη Δρούτσα”, είχαν μαυρίσει. Ένιωθα πως οι χαλασμένοι πλατινιένοι δίσκοι μου έφερναν κακή ενέργεια. Δεν θέλω να έχω αρνητική ενέργεια, στο σπίτι μου, γιατί είμαι στα πάνω μου και θέλω να είμαι ελεύθερη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησσε για τον Γιώργο Αλκαίο και την επιστροφή του στη δισκογραφία. «Τον Γιώργο Αλκαίο τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Μου έλεγαν από εκεί “τι να τον δεις;”. Λέω “εγώ θέλω να πάω να τον δω”. Πάω και του λέω “θα σε κάνω εσένα…” και μου λέει “εμένα; Τι θα με κάνεις;”. Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Τον Αλκαίο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου τους έχω στηρίξει το ίδιο, τους έχω σαν παιδιά μου. Τους λέγανε ότι δεν κάνουν. Εγώ την έκανα τη Νατάσα, μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος τότε, ήταν ψηλά, οπότε βάλαμε τη Νατάσα μαζί του για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα. Είναι πολύ άσχημο αυτό, θα σου βγει μετά».