Δρούτσα Vs Αμάντας: “Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στείλαμε κάποιον από την Ελλάδα στη Eurovision”

12 Μαΐου 2022 12:00

Η Εύη Δρούτσα για ακόμα μία φορά μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού και τον τρόπο με τον οποίον πλέον ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές και το κοινό.

Φυσικά από την αυστηρή κριτική της Εύης Δρούτσα δεν ξέφυγε ούτε και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό στο Τορίνο.

Η επιτυχημένη στιχουργός αναρωτήθηκε γιατί δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα ο Good Job Nicky και εν τέλει στείλαμε κάποια τραγουδίστρια πως η Αμάντα που είναι μόνιμη κάτοικος εξωτερικού.

«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision, δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε. Επειδή είναι γιος του Πάριου; Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά»

Όπως είναι αναμενόμενο οι δηλώσεις της  θα προκαλέσουν αντιδράσεις κυρίως για το γεγονός ότι επέκρινε την παρουσία της αμάντας στην φετινή Eurovision

Απόψε είναι ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision στο τωρινό και το Σάββατο ο μεγάλος τελικός όπου συμμετέχει και η Ελλάδα διεκδικώντας την πρώτη θέση.