Εύη Δρούτσα για Eurovision 2023: «Φταίμε που βγάζουμε ένα παιδί επειδή έχει γνωστό όνομα»

Συντάκτης: Newsroom

12 Μαΐου 2023 16:20

Εύη Δρούτσα για Eurovision 2023: «Φταίμε που βγάζουμε ένα παιδί επειδή έχει γνωστό όνομα»

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της Ελλάδας από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, η Εύη Δρούτσα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια.

Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία.

Να μας γίνει μάθημα (σ.σ. ο αποκλεισμός), να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε “επειδή είναι αυτουνού το παιδί” για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambrou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός.»