Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις: Οι φωτογραφίες από την Ιθάκη που «δείχνουν» επανασύνδεση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Αυγούστου 2022 17:45

Μαζί και πάλι έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό, φαίνεται πως είναι η Εύη Ιωαννίδου κι ο Ίνο Φάις, οι οποίοι κάνουν διακοπές στην Ιθάκη.

Το γνωστό μοντέλο Εύη Ιωαννίδου και ο νεαρός επιχειρηματίας Ίνο Φάις αποφάσισαν πρόσφατα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και η μητέρα του δεύτερου, Μαρία Καλάβρια.

«Αν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε.

Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι.

Να ‘ναι καλά και οι δύο! Εύη μου, σε αγαπάω», είχε σχολιάσει στο Instagram η Καλάβρια, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του γιου της από την πρώην παίκτρια του Greece’s «Next Top Model».

Ωστόσο, φαίνεται ότι προέκυψαν εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα. Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές τους μαρτυρούν ότι είναι και πάλι μαζί.

Απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές στην Ιθάκη και όλα δείχνουν ότι θέλουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το μοντέλο «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα από τη βόλτα της στην Ιθάκη με το σκάφος.

Με το ίδιος σκάφος φαίνεται πως βόλταρε στο όμορφο νησί του Ιονίου και ο Φάις, ο οποίος δημοσίευσε παρόμοια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται έτσι πως βρέθηκε με την Ιωαννίδου στο ίδιο ακριβώς σημείο και την ίδια ώρα.

Όπως προκύπτει, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Προφανώς, δεν μπορούσε ο ένας να μείνει μακριά από τον άλλον έπειτα από όσα είχαν ζήσει μαζί.

Υπενθυμίζεται πως η σχέση της Ιωαννίδου και του Φάις είχε αποκαλυφθεί τα περασμένα Χριστούγεννα, με το μοντέλο που έγινε γνωστό από το «GNTM», να δημοσιεύει τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επιπλέον, τον Μάιο του 2021 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες τους, στις οποίες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στη Γλυφάδα.