Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Κούγια»! – Η αντίδραση του ποινικολόγου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιανουαρίου 2023 09:41

Η Εύη Βατίδου έκανε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση αναφορικά με τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια.

Το μοντέλο Εύη Βατίδου και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο. Μίλησε για την ερωτική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Κούγια, ο οποίος δεν είναι μόνος του στη ζωή.

Οι εκπρόσωποι των εκπομπών ρώτησαν αποκάλυψε ότι δεν συμπαθεί τη νέα σύντροφο του γνωστού ποινικολόγου.

Μιλώντας για τη νέα σύντροφο του Κούγια, τόνισε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».

Όσον αφορά στους έρωτες της ζωής της, η Βατίδου αποκάλυψε: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Τέλος, για τον αν συγχωρεί την απιστία, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει ‘τάρανδο’. Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Μιλώντας για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, τόνισε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους». 

Ο Κούγιας απάντησε στα παραπάνω μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «Εγώ δεν μίλησα για καμία σύντροφο. Δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την ιδιωτική μου ζωή. Ένας συνάδελφός σας με ρώτησε και του είπα ναι έχω, πέραν τούτου ουδέν. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης …

Η πρώην σύζυγός μου ήταν πραγματικά μία κοπέλα, η οποία είχε παρουσία σε αυτές τις εκπομπές λόγω του ότι ήταν Σταρ Ελλάς. Τότε (σ.σ. η σχέση μας) απασχόλησε τη δημοσιότητα γιατί κι εγώ ήμουν γνωστός δικηγόρος. Έγινε ένας πολύ λαμπερός γάμος, θυμάμαι ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι της Αθήνας. Αυθόρμητα… δέκα χιλιάδες κόσμος.

Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ήμασταν και οι δύο παρόντες… Έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω διάθεση καμία, βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό κοινωνικό σημείο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τίποτα. Μου είναι και αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω.

Έχω πει ότι μετά τον χωρισμό μας το 2007, επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ για έναν χρόνο να ασχολούνται με αυτό το διαζύγιο, μεγάλωσαν και τα παιδιά μας, δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τοξικό περιβάλλον. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου».