Ευρυδίκη: «Ήμουν ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε με τον Μπομπ»

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 08:40

Ευρυδίκη: «Ήμουν ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε με τον Μπομπ»

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους ήταν η καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τον δίσκο που ετοιμάζει, για τη σχέση με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αποκάλυψε πως γνωρίστηκε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της Μπομπ Κατσιώνη

Η Ευρυδίκη ανέφερε αρχικά πως έγινε η γνωριμία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, την οποία κρατούσαν ζωντανή μέσω αλληλογραφίας.

«Τον γνώρισα στην Κύπρο. Ήταν στρατιώτης, εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τότε γνωριστήκαμε. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα. Μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε».

«Τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, με τα viber και με όλα αυτά είναι διαφορετικά. Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο. Όπου εγώ μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και επιστρέφω πίσω και η πρώτη ατάκα του Γιώργου μόλις άνοιξε την πόρτα αντί να μου μου πει ‘αγάπη μου σε πεθύμησα’ ήταν ‘πως έγινε έτσι;’. Αυτό. Μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας. Η σχέση δια αλληλογραφίας κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο όπου είχαμε αρραβωνιαστεί».

Η Ευρυδίκη στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν φαν και άκουγε τη μουσική από το συγκρότημα του Μπομπ. Η ίδια φοβόταν να δεσμευτεί ξανά μετά από το διαζύγιό της. Αλλά ο Μπομπ κατάφερε να της αλλάξει γνώμη. Ενώ η διαφορά της ηλικίας την ζόριζε πολύ στην αρχή. Τελικά όμως αποδείχτηκε πως η επιλογή της ήταν η σωστή.

«Φοβόμουν τη δέσμευση ξανά. Είχα δύο αποτυχίες, κι αναρωτιόμουν να το τολμήσω; Όχι τον γάμο τη σχέση. Επίσης ήταν 9 χρόνια μικρότερος μου και αυτό ζόριζε στην αρχή», είπε η Ευρυδίκη για τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως ο Μπομπ ήταν φαν της κι έλεγε από μικρός ότι θα την παντρευτεί.
«Ήμουν ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.