Ευρυδίκη, ηρέμησε λίγο: Δεν έχει αφήσει ριάλιτι για ριάλιτι η Βαλαβάνη

Δημοσιεύθηκε: 24 Οκτωβρίου 2020 08:40
Ευρυδίκη, ηρέμησε λίγο: Δεν έχει αφήσει ριάλιτι για ριάλιτι η Βαλαβάνη

Τα ριάλιτι φαίνεται ότι έχουν γίνει η δεύτερη φύση της. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αντικαταστήσει τη Ραχήλ Μακρή στο J2US και θα γίνει ντουέτο με τον Ηλία Βρεττό.

 

Η Βαλαβάνη βεβαίως έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της και σε άλλα τηλεοπτικά projects. Για χρόνια υπήρξε αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ. Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα έχει ασχοληθεί, με την κολύμβηση, το στίβο, το surf και το Pole Dancing. Σύντομα και με το τραγούδι!

 

Το 2017 αποφάσισε να λάβει μέρος στο Survivor κι έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί μαζί της να ήταν η όχι και τόσο καλή σχέση της με τον Ντάνο. Κατάφερε να μείνει 4,5 μήνες στο Survivor και ήταν η τελευταία γυναίκα.

 

Ένα χρόνο μετά το Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στον χορό. Την είδαμε στο “Dancing with the Stars” όπου με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αλλά δεν νίκησαν.

Η δημοσιογράφος συμμετείχε για δύο σεζόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”. Από σήμερα θα τη βλέπουμε και θα την ακούμε να τραγουδά στο πλευρό του Ηλία Βρεττού στο J2US.

Και αν γίνει άλλο ριάλιτι βλέπουμε ότι σύντομα θα δώσει το παρών κι εκεί…