Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο λόγος που έριξε… άκυρο και δεν πήγε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Δεκεμβρίου 2022 10:41

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ματαίωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αιτιολόγησε τη στάση της αναφέροντας -μέσα από κοινωνικά δίκτυα- πως οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Γεια σου», δεν προχώρησαν σε καμιά αναφορά στα social media προαναγγέλοντας την παρουσία της στο πλατό, παρότι είχαν συμφωνήσει πως θα το κάνουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Ιnstagram: «Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες – που με παρακαλούν όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά- από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και μια αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media.

Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους και δεν είναι καθόλου τιμητικό να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει, είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…».

Απαντώντας σε εκείνους που αντέδρασαν αρνητικά για την απόφασή της, η Παπαδοπούλου προχώρησε σε σειρά από tweets στα οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της.

«Μερικοί λέτε αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα ωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί».

«Όταν πάω κάπου για να προβληθώ, πάω για να επικοινωνήσω και την δουλειά μου. Εν όψη λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το 2023 κ της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες…», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε ένα άλλο… τιτίβισμα τόνισε: «Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομά μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούναι κ λάβειν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…».