Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο Μαρτίκας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα»

Συντάκτης: Newsroom

10 Μαρτίου 2023 13:16

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο Μαρτίκας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο «Πρωινό μας».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα»

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, θέλω να πω στον κόσμο, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρου. Μετέφερε και για την Αφροδίτη Σκαφίδα προσωπικά της. Πράγματα τα οποία αν έβγαιναν προς τα έξω, αν εγώ τα έλεγα σε ένα συμβούλιο, που είναι το λιγότερο μηνύσιμα, που καίνε άλλους, τρίτους, ανθρώπους. Και δεν θα πω περισσότερα».

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, θέλω να πω στον κόσμο, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στη ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου».

Μάλιστα, απευθύνθηκε σε β’ ενικό πρόσωπο στη φίλη της, λέγοντας: «Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο (η Ελευθερία) κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του.

Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Οπότε δε μπορείς να μου λες εσύ πώς θα εκφράζομαι. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στη Βρισηίδα».