Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν έχω θέση στην ίντριγκα και στους τσακωμούς»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 10:23

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε την πρόωρη αποχώρησή της από το «Survivor All Star».

Η αθλητικογράφος και πρώην, πλέον, παίκτρια του «Survivor All Star», Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή της για το φετινό προγραμμα.

Η 35χρονη κατέστησε σαφές πως δεν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και παράλληλα επανέλαβε την επιθυμία της ο Κωνσταντίνος Βασάλος να αναδειχθεί νικητής.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά των άλλων, όπως εγώ δεν θέλω να μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά. Δεν θα ήθελα να μπω ξανά στο ‘Survivor’ με αυτές τις συνθήκες. Από τη στιγμή που έφυγα από ψηφοφορία κοινού, δεν το θεωρώ σωστό. Ο κόσμος ψήφισε για να βγω», είπε αρχικά η Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια δήλωσε πως το φετινό πρότζεκτ στηρίζεται στην ίντριγκα: «Εγώ αλλιώς έζησα το ‘Survivor’ και αλλιώς είναι φέτος. Δεν έχω θέση στην ίντριγκα, στους τσακωμούς και για αυτό κρατήθηκα πίσω. Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό.

Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω. Αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές».

Και κατέληξε αναφερόμενη στον Βασάλο, αποφεύγοντας ωστόσο να πει το παραμικρό για τη σχέση τους: «Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος. Είναι δυνατός και έχει αντοχές να φτάσει μακριά.

Δεν ξέρω, δεν έχουμε δώσει ο ένας τον άλλο στο έπαθλο επικοινωνίας γιατί υποτίθεται κι οι δυο θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα όμως να του στείλω κάποιο μήνυμα, να του μιλήσω και να πάρει λίγη δύναμη από εμένα από έξω.

Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου και θέλω παρακαλώ να το σεβαστείτε. Έχουμε κρατήσει μια στάση κι οι δυο μας και θέλω να το τηρήσω γιατί δεν είναι εδώ ο Κωνσταντίνος, οπότε δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι τέτοιο», υπογράμμισε η Βαλαβάνη.