Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με λευκό μπικίνι στην παραλία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Αυγούστου 2022 15:50

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα από την Κρήτη αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε mood διακοπών.

H αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor» Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Αυτή τη φορά ανάρτησε στιγμιότυπο στο οποίο φορά το λευκό μπικίνι της και κάνει την ηλιοθεραπεία της.

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια από τους followers ήταν πολλά και ιδιαίτερα κολακευτικά μιας και η Βαλαβάνη εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της και απάντησε με επιθετικό ύφος σε έναν follower της ο οποίος την ρώτησε τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Με τις φήμες να φουντώνουν όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου ακόμα και οι followers των συγκεκριμένων προσώπων τους ρωτούν κάτω από τις φωτογραφίες τους τι έχει συμβεί και κάνουν ξεχωριστές διακοπές.

Μάλιστα, ένας από τους followers της Βαλαβάνη έγραψε κάτω από φωτογραφία της «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Μια άλλη ακόλουθος συμπλήρωσε: «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Από τη δική της πλευρά, η Βαλαβάνη δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο και απάντησε σε πολύ επιθετικό ύφος στον συγκεκριμένο follower της. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».