Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης του Survivor είπα “όπα, καλός είναι αυτός”»

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2021 14:15
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης του Survivor είπα “όπα, καλός είναι αυτός”»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η καλύτερη έκπληξη που της έχει κάνει ο αγαπημένος της, η Ευρυδίκη είπε χαρακτηριστικά: «Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο και γυρνώντας μετά τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο βρήκα στο δωμάτιό μου μια τεράστια ανθοδέσμη. Δεν ξέρω πού με βρήκε. Κάνει τέτοια. Είναι απρόβλεπτος.

Γενικότερα δεν κάνουμε δώρο ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δώρο ταξίδια.». Πριν δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός. Και τελικά τον είδα, με είδε και μου πέρασε από το μυαλό…»

Η όμορφη δημοσιογράφος επίσης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σχέσης τους αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας στον άλλον τονίζοντας:

«Όταν βγήκαμε από το Survivor ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του… Κινητό έχω δει πιο παλιά. Τώρα που με τον Κωνσταντίνο έχουμε δει τους κωδικούς ο ένας του άλλου είμαστε ανοιχτοί. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη. Πιο παλιά είχα ψάξει και είχα βρει. Όποιος ψάχνει βρίσκει…»