Ευθαλία Παπακώστα: «Ποτέ δεν μπορούσα να κοιτάξω τον άλλον ηθοποιό στα μάτια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Ιουλίου 2022 18:50

Πρόκληση αποτελεί για την Ευθαλία Παπακώστα ο ρόλος της Κλαίρης στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Η γνωστή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα υποδύεται την τυφλή στο σίριαλ «Σασμός», γεγονός το οποίο την έχει δυσκολέψει. Αυτό ανέφερε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» του Open.

«Στην αρχή έλεγα ότι δεν δυσκολεύτηκα πολύ αλλά τελικά δυσκολεύτηκα γιατί έπρεπε να το συντηρώ για πολύ καιρό αυτόν τον ρόλο σε σχέση με την τυφλότητα. Πάντως, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σαν εμπειρία», είπε αρχικά η Παπακώστα.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο γιατί ποτέ δεν είχα οπτική επαφή με τους άλλους συναδέλφους. Ποτέ δεν μπορούσα να κοιτάξω τον άλλον ηθοποιό στα μάτια. Έπρεπε να βρεθεί, δηλαδή, ένας άλλος τρόπος σύνδεσης».

Παλαιότερα είχε πει σχετικά: «Υπήρχε μία σύμβαση παλιά. Όταν παίζουμε έναν ρόλο με τυφλότητα, έπρεπε να κοιτάμε σε ένα σημείο. Δεν είναι σωστό όμως αυτό. Έψαχνα να βρω τι γίνεται με τα μάτια, τα έκλεινα και έκανα βόλτες».

Από εκεί και πέρα, στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η Κλαίρη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει ο Μανώλης μετά τη δολοφονία του Άγγελου και τη σύλληψη του Μαθιού.

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της, σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, η Κλαίρη και ο Μανώλης δεν θα είναι μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν. Και αυτό επειδή το σενάριο τους θέλει να συνεχίζουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Μέχρι τότε όμως η ζωή του Μανώλη θα αλλάξει δραματικά.

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή. Έτσι θα είχαν γλιτώσει πολλά και οι δυο οικογένειες.

Στο μυαλό του γυρίζει αυτή η σκέψη και τον φτάνει στα όρια της τρέλας!

Οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλέον αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του όμως κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει, ούτε καν η Κλαίρη που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του…