Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Σεπτεμβρίου 2022 10:50

Full in love είναι ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη καθώς κάθε ημέρα που περνάει, ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός!

O γνωστός ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Παραμένουν αχώριστοι και όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου όσα ζητούν στη ζωή. 

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο, ενώ προχώρησε στη συγκατοίκηση πολύ γρήγορα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα ίσως κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», ο Ζησάκης και η αγαπημένη του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τη δημιουργία οικογένειας.

Είναι κάτι που και οι δύο θέλουν πάρα πολύ. Θεωρούν πως οι συνθήκες είναι ιδανικές από τη στιγμή που τους ενώνει κάτι τόσο δυνατό και βαθύ. 

Δείχνουν ότι αισθάνονται έτοιμοι για να αναλάβουν νέους ρόλους.

«Με τη σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδελφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια.

Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας.

Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Σημειώνεται πως οι δύο ηθοποιοί, στο πλαίσιο των εκατό χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έχουν δημιουργήσει μια παιδική παράσταση με τίτλο «Σμύρνη παραμυθένια», με την οποία έκαναν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους, ο Ζησάκης έχει αφοσιωθεί σε ένα νέο πρότζεκτ: «Πρόκειται για ένα σατιρικό που το δουλεύουμε πολύ και σε λίγο θα βγει.

Έχουμε φτιάξει μια ολόκληρη ομάδα και ένα στούντιο για όλο αυτό. Νομίζω ότι το project πάει γενικά προς το διαδίκτυο», δήλωσε στην εφημερίδα «Real News».