Ευθύμης Ζησάκης: Η Ελληνίδα ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!

3 Μαρτίου 2020 08:40

Ζησάκης

Το τελευταίο διάστημα ο Ευθύμης Ζησάκης βρίσκεται σε μια νέα σχέση, όπως έχει αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του. Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός κρατούσε σιγή ιχθύος για το όνομα της γυναίκας που βρίσκεται στο πλευρό του, αν και είχε αποκαλύψει ότι ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι ηθοποιός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι η Χρύσα Παπαλελούδη. Εκείνη είναι το πολύτιμο πετράδι… στη ζωή του Ευθύμη!
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις πρόβες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας» στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί και εκείνη συμπράττει, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους υπήρξε χημεία μεταξύ τους, αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να γίνουν ζευγάρι και να καταλάβουν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο φιλικός τους κύκλος, που τονίζει ότι έχει καιρό να δει τον ηθοποιό σε τόσο μεγάλα κέφια και τόσο ευτυχισμένο.
«Η Χρύσα τον θαυμάζει πολύ και είναι πάντα στο πλευρό του με αφοσίωση», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κοντινοί του άνθρωποι στην εφημερίδα.

Ζησάκης