Ευτυχείτε: εδώ έχουμε αίσθημα ή απλά έναν καλοφαγά; Οι μπηχτές της Κατερίνας Καινούριου στην Κατερίνα Λένη για τον…

26 Φεβρουαρίου 2021 09:40

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Κατερίνας Λένη;

«Είναι σήμερα ο Νίκος στην κάμερα τη φορητή, τον είδες;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου γελώντας με την Κατερίνα Λένη να απαντά: «Θέλεις να μου πεις κάτι; Γιατί συνέχεια μου το λες».

«Έτσι απλά το λέω», ανταπάντησε η παρουσιάστρια με την μαγείρισσα να αναφέρει: «Κάνω κάτι διαφορετικό όταν είναι εδώ ο Νίκος;»

Λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε τα υπονοούμενα λέγοντας:

«Ο Νίκος παρήγγειλε από αυτά τα κοτόπουλα που παίρνω εγώ συνέχεια και μου έστειλε μήνυμα στο Instagram για να μου το πει και του λέω “καλοφάγωτα, με τη Λένη θα τα φάτε; Και δεν μου απάντησε μετά…»

Αυτός ήταν ο διάλογος που αντάλλαξαν κατά την διάρκεια της εκπομπής Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Λένη. Ο Νίκος είναι ένας από τους καμεραμέν της εκπομπής, ο οποίος δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την όμορφη μαγείρισσα. Βέβαια ως τώρα αυτό το καμουφλάρει πίσω από το καλό του γούστο για το φαγητό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επαινέσει την Κατερίνα Λένη για τις γαστρονομικές της ιδέες, αφού και στον ίδιο αρέσουν αυτές οι γεύσεις.

Τελικά ποιος ξέρει; Μπορεί απλά να είναι ένας καλοφαγάς. Ή μήπως να εμπιστευτούμε τα υπονοούμενα της Κατερίνας Καινούργιου;

Αφού τους συναναστρέφεται καθημερινά, κάτι περισσότερο θα ξέρει.