Ευτυχία Φαναριώτη: «Είμαι παθιασμένη σαν άνθρωπος, πάντα ήμουν του όλα ή τίποτα»

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2021 16:45
Ευτυχία Φαναριώτη: «Είμαι παθιασμένη σαν άνθρωπος, πάντα ήμουν του όλα ή τίποτα»

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη αποκαλύπτει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για το αν έχει πέσει στα πατώματα για κάποιον άντρα.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα απο «Το καφέ της Χαράς», σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.

Μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για το αν έχει πληγωθεί από κάποιον άντρα.

Την πανδημία την φοβάστε ή είστε από τους ψύχραιμους; Εμβολιαστήκατε;

Ήμουν από τους ψύχραιμους. Δεν «παρέλυσα».

Αναγκαστικά κλείστηκα μέσα στο σπίτι, κ, εγώ όπως όλοι, αλλά χωρίς υπερβολές. Πρόσεχα πάντα και συνεχίζω τηρώ όλα τα μέτρα Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι κάτι που θα περάσει.

Πρέπει να περάσει, γιατί έχουμε απομακρυνθεί πολύ ο ένας από τον άλλο Χρειαζόμαστε την αγκαλιά και την επαφή. Εμβολιάστηκα για την ασφάλεια όλων.

-Είχατε δύσκολη εφηβεία. Τι πιστεύετε ότι ήταν αυτό που σας οδήγησε σε αυτά τα μονο­πάτια; Τι θα λέγατε στα νέα παιδιά, που ίσως να νιώθουν όπως εσείς τότε;

Η εφηβεία είναι κάτι που θέλοντας και μη την περνάμε όλοι. Το ότι ένας άνθρωπος καλείται από την παιδική του ηλικία να αρχίσει να ωριμά­ζει.

Και να σκέφτεται τη ζωή του δημιουργεί ένα βάρος στην ψυχή μας, ειδικά όταν κάτι πάει στρα­βά, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.

Στην εφηβεία αμφισβητούνται όλα οικογένεια, εκπαίδευση κ.ά. Εγώ ήμουν πάντα κλειστός και εσωστρεφής χαρακτήρας οπότε την πέρασα πιο έντονα.

Ευτυχώς είναι κάτι που περνάει. Ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί. Τεράστιο ρόλο σε όλο αυτό παίζει και η οικογένεια.

-Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Είμαι παθιασμένη σαν άνθρωπος, να σου πω την αλήθεια Ό,τι ζω. το ζω με τα όλα του. Είμαι πα­ρορμητική.

Τώρα πιστεύω ο νέος έρωτας που θα έρθει θα με βρει πιο χαλαρή. Πάντα ήμουν του όλα ή τίποτα, απόλυτη και κάθετη, νομίζω τώρα πια μπορεί να το δω λίγο πιο ανθρώπινα. Είμαι έτοιμη για έναν νέο έρωτα.

– Έχετε πέσει στα πατώματα για κάποιον άντρα;

Βέβαια. Όχι μια φορά παραπάνω. Λες ότι δεν περνάει, αλλά ευτυχώς τελικά περνάει.

Ότι μας συμβαίνει στην ζωή, δεν πρέπει να το φοβόμαστε αλλά να το ζούμε χωρίς φόβο, με πολύ πάθος και ανοιχτή καρδιά, είπε στο περιοδικό Λοιπόν.