Από τη Ν.Υ. με αγάπη, Φαίδων Κεφαλέας: η νέα ζωή του πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη (φωτογραφικό υλικό)

29 Νοεμβρίου 2018 15:22

«New York, New York» τραγουδά εφεξής ο Φαίδων Κεφαλέας. Ο καρδιοκατακτητής, που γνώρισε ευρέως το τηλεοπτικό κοινό από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Δεν έριξε ακριβώς «μαύρη» πέτρα πίσω του, είδε κι απόειδε, όμως, απ’ την κατάσταση (την αθλιότητα, για ν’ ακριβολογούμε) στην Ελλάδα.  Έτσι, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Big Apple. Στόχος: καριέρα ηθοποιού. Ναι, καλά το καταλάβατε: πάει για Χόλιγουντ το αγόρι. Αυτό θέλει τουλάχιστον.

Όπως τόνισε ο ίδιος:  «Ξυπνάω συνήθως στις 8 το πρωί. Κοιτάζω την ατζέντα μου, απαντάω στα mail μου και ξεκινάω τα ραντεβού μου. Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Και αυτό γιατί συνήθως προκύπτουν επιπλέον συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η πόλη είναι ένα “ωραίο τρελοκομείο”. Αισθάνεσαι να σε καταπίνει, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι συνεπής με το πρόγραμμα και τις ώρες σου. Τελειώνοντας από τα ραντεβού, θα συνεχίσω πηγαίνοντας στη δουλειά μου, όπου εκεί συνήθως “κλείνω” την ημέρα μου».

Προσθέτει δε:  «Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί και οι ευθύνες είναι το ίδιο μεγάλες. Επιστρέφω στο σπίτι στις 2 το πρωί. Είμαι από αυτούς που φεύγουν τελευταίοι από τη δουλειά.  Επαγγελματικά κινούμαι στον τομέα του business managment σε μαγαζιά, κάτι που μου έχει εξασφαλίσει μια οικονομική ασφάλεια, γιατί το κόστος ζωής εδώ είναι αρκετά υψηλό», λέει, τονίζοντας ότι δεν εγκαταλείπει τις δύο μεγάλες του αγάπες, την τηλεόραση και το θέατρο: «Έχω υπογράψει συνεργασία με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα καλλιτεχνικά πρακτορεία της Νέας Υόρκης κάνω τα ΡΚ μου και, αν και γίνονται πολλές και διάφορες παραγωγές μικρές και μεγάλες προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός και προσεκτικός γιατί πάντα σκέφτομαι ποιες θα είναι οι συνέπειες της εκάστοτε επιλογής μου».