Φαίδρα Παπανδρέου – Παναγιώτης Νίκας: Έρωτας για την εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και τον γιο του επιχειρηματία

Συντάκτης: Newsroom

14 Μαΐου 2024 10:20

 

Μια πολύ τρυφερή σχέση έχουν αναπτύξει ο Παναγιώτης Νίκας και η Φαίδρα Παπανδρέου. Ο γιος του επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και η εγγονή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου είναι ζευγάρι

H Φαίδρα Παπανδρέου και ο Παναγιώτης Νίκας διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία βιώνουν με πολλή τρυφερότητα.

Η κόρη του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και ο γιος του Γιώργου Νίκα, πρώην ιδιοκτήτη της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας, ο οποίος πλέον δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, και της Μιράντας Πατέρα, είναι ερωτευμένοι.

faidra.jpg

Η 18χρονη Φαίδρα λατρεύει την τέχνη και τον πολιτισμό και πρόσφατα παρουσίασε έργα της σε έκθεση ζωγραφικής, την οποία φυσικά τίμησαν φίλοι, γνωστοί και μέλη της οικογένειάς της. Η πανύψηλη καλλονή έχει περπατήσει ως μοντέλο στην πασαρέλα, ενώ η αγάπη της για τη μόδα συνεχίζει να περιλαμβάνεται στα μελλοντικά της σχέδια, καθώς θέλει να ασχοληθεί με το fashion management και marketing.
Από την άλλη, ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία κατέχει υψηλή θέση σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία ενέργειας και ανάπτυξης, που εδρεύει στο εξωτερικό. Ο ίδιος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και κατοικεί στο Λος Άντζελες μαζί με την αδελφή του Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

1713790365292-715731588-papandreou-(1).jpg

Οι δυο τους, αν και κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανεβάζουν με τρυφερότητα κοινές τους φωτογραφίες. Το ζευγάρι, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, απολαμβάνει τη διασκέδαση σε νυχτερινά κέντρα και δείχνει πολύ ερωτευμένο. Ωστόσο, προτεραιότητα και για τους δύο αποτελούν οι σπουδές και η καριέρα, θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

papandreou-(2).jpg

Προς το παρόν, ωστόσο, ο Παναγιώτης Νίκας και η Φαίδρα Παπανδρέου απολαμβάνουν ταξίδια, εξόδους με μεγάλες κοινές παρέες, βόλτες, διασκέδαση και αρκετή ανεμελιά. Κάτι φυσιολογικό, άλλωστε, που συνάδει απόλυτα με το νεαρό της ηλικίας τους. Αυτό το διάστημα, οι δυο τους προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες περιλαμβάνουν και προορισμούς εκτός Ελλάδας.