Φαίη Μαυραγάνη: Eίπε την πρώτη καλημέρα μετά από 16 χρόνια στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Η Φαίη Μαυραγάνη επέστρεψε στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 και είπε την καλημέρα της στην ανανεωμένη εκπομπή στούντιο με θέα.

Με μία ιδιαίτερη συγκίνηση για το γεγονός ότι η δημοσιογράφος επέτρεψε στην εκπομπή που την ανέδειξε πριν από 16 χρόνια στον ΑΝΤ1 μίλησε για την επιλογή της να αποχωρήσει από το Οpen και να βρεθεί ξανά στη μεγάλη οικογένεια του ANT1

«Καλή σας ημέρα, καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούριο ραντεβού. Το Στούντιο με Θέα μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε το 1999 με τον Νίκο. Μαζί ήμασταν από το 2003 μέχρι το 2006, οπότε κι έφυγε τότε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης κι επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε για μια δεκαετία κι είναι η δέκατη σεζόν φέτος… Είναι όλη η ομάδα, όπως την ξέρατε. Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή. Μου θύμισαν ότι εκεί απέναντι ήταν στημένο το Στούντιο με Θέα. Ακριβώς εδώ, πριν από 16 χρόνια, ήταν αυτή η εκπομπή»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους συνεργάτες της που βρέθηκαν στο πλευρό της την εποχή του Epsilon αλλαγή του Οpen την ακολούθησαν και στο νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα στον ΑΝΤ1