Φαίη Μαυραγάνη: «Με τον Νίκο συμπορευτήκαμε και έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας εκπομπής»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Σεπτεμβρίου 2022 09:40

Τα συναισθήματα που της προκαλεί η επιστροφή της στον ΑΝΤ1 έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στο Open, αποκάλυψε η Φαίη Μαυραγάνη λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real life» και αναφέρθηκε στην επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, στον τίτλο της εκπομπή της («Στούντιο με θέα») και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μπαίνοντας στο πλατό.

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν δώδεκα χρόνια.

Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο (σ.σ. Μάνεση), θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο.

Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση. Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Στούντιο με Θέα ANT1 (@studiomethea)

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με την οποία επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τη Μαυραγάνη είχε ως εξής: «Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή ‘Στούντιο με θέα’».