Φαίη Μαυραγάνη: Ο λόγος που άφησε το Οpen και επέστρεψε στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Σεπτεμβρίου 2022 08:45

H Φαίη Μαυραγάνη πρωταγωνίστησε στη… μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καθώς έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Open αποφάσισε να επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

H παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγος για τους οποίους έκρινε πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Open και για τη συμφωνία της με τον ΑΝΤ1.

Ήταν μια εύκολη απόφαση;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, διότι στο Open άφησα πίσω ανθρώπους με τους οποίους ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Άφησα φίλους και έκλεισα έναν σπουδαίο για εμένα επαγγελματικό κύκλο μέχρι να ανοίξει ο επόμενος. Βίωσα το Open από την πρώτη στιγμή της γέννησής του με όλα τα θετικά και τα αρνητικά και είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία σας γι’ αυτή την αλλαγή;

Αυτή που έχει κάθε επαγγελματίας σε μια μεγάλη αλλαγή, να προσαρμοστούν ο ίδιος και η ομάδα του στα νέα δεδομένα και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα το ταχύτερο δυνατό.

Τι σας οδήγησε στο διαζύγιο με το Open έπειτα από μια μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία;

Αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Open, όχι λόγω διαφωνιών αλλά λόγω του ότι δέχθηκα από τον ΑΝΤ1 μια πρόταση την οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθώ. Μια πρόταση η οποία βελτιώνει τις δυνατότητες και παρέχει περισσότερη ασφάλεια για την παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος. Τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνική υποδομή.

H Μαυραγάνη επανέρχεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Μια εκπομπή που για την ίδια σημαίνει πολλά. Όχι μόνο επειδή παλαιότερα την παρουσίαζε με τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση αλλά όπως και είχε αποκαλύψει, για τη συγκεκριμένη εκπομπή το 2004 είχαν κάνει γυρίσματα στην Βουδαπέστη με την κόρη τους Λυδία να έχει γεννηθεί λίγους μήνες πριν.

Η νέα σεζόν λοιπόν θα βρει τη δημοσιογράφο σε καινούργια τηλεοπτική στέγη αλλά σε γνώριμο τηλεοπτικό σπίτι που έχει μοιραστεί τις ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής της.