Φαίη Μαυραγάνη: Οριστικά εκτός Open! Σε αυτό το κανάλι θα βρίσκεται από Σεπτέμβρη

14 Μαΐου 2022 13:05

Η Φαίη Μαυραγάνη τους τελευταίους μήνες αποτελεί το μήλον της Έριδος για τουλάχιστον τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η δημοσιογράφος είχε δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 το Mega αλλά και από το κανάλι που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το Οpen.

Η Φαίη Μαυραγάνη υπήρξε ένα από τα “ιδρυτικά στελέχη” του τηλεοπτικού σταθμού Ε από την πρώτη κιόλας ημέρας λειτουργίας του ενώ παρέμεινε στο κανάλι ακόμα και όταν πουλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και μετονομάστηκε σε Οpen.

Τα τελευταία δύο χρόνια η παρουσιάστρια δέχεται αρκετά συχνά προτάσεις για να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη όμως οι σχέσεις της με τον επιχειρηματία είναι ιδιαίτερα καλές ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο του καναλιού.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την παρουσιάστρια αφού έχει έρθει σε σύγκρουση αρκετές φορές με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού δημιουργώντας εντάσεις ανάμεσα σε εκείνην και την διοίκηση του σταθμού.

Η ιδια έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν δέχεται καμία παρέμβαση στην εκπομπή της αλλά και καμία παρέμβαση στους συνεργάτες της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο ανάμεσα σε εκείνη και τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού με την Φαίη Μαυραγάνη να αποφασίζει να κλείσει οριστικά τον κύκλο της Οpen.

Η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θέλοντας με αυτό τον τρόπο το κανάλι να ξεκινήσει και πάλι δυναμικά σε όλη την πρωινή ζώνη από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τη 1:00 το μεσημέρι.

Η Φαίη Μαυραγάνη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχτεί να βρεθεί απέναντι από τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση για αυτό και θα αναλάβει το 7 με 10 ενώ ήδη αναζητείται το δίδυμο που θα αναλάβει την ζώνη 7 με 1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού και αναμένονται οι ανακοινώσεις μετά το τέλος της φετινής σεζόν ενώ αρκετοί από τους συνεργάτες της θα την ακολουθήσουν στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.