Φαιη Σκορδά: Απανωτά τα χτυπήματα στον Γιώργο Λιάγκα μεσω Μουτσινά!

Συντάκτης: Newsroom

12 Σεπτεμβρίου 2022 13:50

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα που εκτός από το γεγονός ότι το πήρε την εκπομπή κάνει συνεχώς αναφορές στην εποχή που εκείνη μεσουρανούσε στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της κρατώντας μία τεράστια ανθοδέσμη καλωσορίζοντας την παρουσιάστρια στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και πετώντας μία μεγάλη ταβανόπροκα για την συνεργασία τους στην πρωινή ζώνη του ANT1 που τελικά δεν επετεύχθη η

«Αυτό είναι για σένα, για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο από το κανάλι. Σε ευχαριστούμε» είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

«Σε άκουσα στην αρχή που είπες όλα αυτά. Τι τον νοιάζει τον κόσμο αν κάνεις λάθη; Έχω κοιμηθεί αργά και ξύπνησα νωρίς για σένα. Είχαμε πει στον ΑΝΤ1 ότι θα κάνουμε μαζί το Πρωινό. Η κοπέλα μόνη της ήθελε να το κάνουμε. Έτσι σου είχα πει γιατί θέλαμε κόσμο στο θέατρο» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Είχα πάρει μαζί μου 100 άτομα και πήγα στο θέατρο. Καμαρίνια, φωτογραφίες, είχα έρθει 2 φορές την παράστασή σου τότε» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Τα Μελίσσια είναι λίγο σαν Λουξεμβούργο. Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται. Να έχεις το νου σου» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς.