Φαίη Σκορδά: Απαντά στον Βασίλη Νομικό – «Μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη»

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 14:45

Φαίη Σκορδά: Απαντά στον Βασίλη Νομικό - «Μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη»

Ο Βασίλης Νομικός μίλησε στο «Happy Day» για το τέλος της συνεργασίας του με το «Πρωινό μας». Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα και να κάνει κάποιες διευκρινίσεις.

«Δεν έγινε κάποιος καβγάς, το είπαμε κι εδώ στην εκπομπή. Εγώ πιστεύω πως κάπως οι δρόμοι ξανασυναντώνται σε μια παρέα… Μπορεί κάποια στιγμή να έρθει εδώ στον ΣΚΑΪ και να κάνει ένα παιχνίδι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια σχολίασε για την φράση του Βασίλη Νομικού ότι ένιωσε πως δεν ήταν και πολύ επιθιμητός:

«Αυτό που λέει το ακούω, δεν το λέει έτσι και μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποιος για να αισθανθεί έτσι υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω πραγματικά να του στείλω την αγάπη μου κι ένα μεγάλο φιλί».

Βασίλης Νομικός: Τι αποκάλυψε για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο Βασίλης Νομικός μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Βασίλης Νομικός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και τόνισε ότι δεν ένιωθε ευπρόσδεκτος στο «Πρωινό μας» και δεν αισθάνθηκε ποτέ ως μέλος της ομάδας.

«Κοίταξε να δεις… Αυτή η ιστορία ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση.

Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω τρυφερά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή.

Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…», είπε αρχικά ο Νομικός.

Και πρόσθεσε: «Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας.

Τη δικιά σας την παρέα στο ‘Happy Day’ τη ζηλεύω, έχετε δέσει. Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νομικός ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε κάνει live δοκιμαστικά μέσα στο φθινόπωρο για την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό της τόσο η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά όσο και το κανάλι.

Ωστόσο, έπειτα από μόλις δύο μήνες, ο Νομικός ανακοίνωσε τη διάθεσή του να αποχωρήσει.

Αφορμή στάθηκε η στροφή της θεματολογίας στο «Survivor All Star», καθώς ο ίδιος θεώρησε πως δεν μπορεί να την υπηρετήσει.

Πάντως, οι σχέσεις του με τους συνεργάτες της εκπομπής και τη Σκορδά παραμένουν καλές.  Η τελευταία ρωτήθηκε σχετικά πρόσφατα και ξεκαθάρισε -αφού πρώτα σάστισε για λίγο με την ερώτηση- ότι όλα είναι πολύ καλά ανάμεσά τους αφού η λύση της συνεργασίας τους δεν έχει επηρεάσει την επικοινωνία τους.

«Βεβαίως και μιλήσαμε, σαφώς! Οι σχέσεις μας είναι όπως ήταν και πριν, δεν αλλάζει κάτι. Και χθες μιλήσαμε και στα γενέθλιά μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.