Φαίη Σκορδά: Έσκασε το πρώτο εξώδικο πριν την πρεμιέρα

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 12:49

Πριν η Φαίη Σκορδά πει την πρώτη καλημέρα εσκασε και το πρώτο εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ δέχτηκε ένα εξώδικο από τον πρώην σύζυγό της Έλενας Χριστοπούλου Πάνο Καλλίτση ο οποίος αναφέρει ρητά πως Απαγορεύει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά να αναφερθεί στο όνομά του καθοιονδήποτε τρόπο.

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Καλλίτσης βρίσκεται σε έναν ανελέητο δικαστικό πόλεμο με την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστόπουλου με την οποία έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε δικαστικές αίθουσες και έχουν ανταλλάξει μηνύσεις σε εξώδικα και αγωγές.

Η τελευταία εξέλιξη στον δικαστικό τους πόλεμο ήταν το δικαστικό βούλευμα με το οποίο απαλλάσσεται οριστικά η Έλενα Χριστοπούλου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδομαρτυρία.

Η Έλενα Χριστοπούλου σε σημερινή της δήλωση στην πρωινή εκπομπή του open ανέφερε

«Δόξα το Θεώ όλα καλά. Επειδή αυτά τα θέματα είναι σοβαρά, για μένα τουλάχιστον, δεν μπορώ να μιλήσω για θέματα που αφορούν στη ζωή μου στο πεζοδρόμιο. Όλα καλά, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά»

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σύζυγός της κατηγορούσε την ίδια αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη Μαρία Ηλιάκη και μία ακόμα γυναίκα για ψευδορκία και ψευδομαρτυρια σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το βούλευμα απαλλάχτηκαν όλες από τις κατηγορίες.

Ο διάσημος κομμωτής Πάνος Καλλίτσης είχε αναφερθεί την υπόθεση αυτή πριν από λίγες ημέρες κάνοντας την ακόλουθη δήλωση

«Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρης και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις. Είμαι χαρούμενος για την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά. Η συντροφικότητα είναι ο απώτερος σκοπός μου. Δεν νομίζω να βρεθώ ποτέ με την Έλενα Χριστοπούλου»

Ο συνήγορος της Έλενας Χριστοπούλου είχε βγάλε ανακοίνωση για την δικαστική δικαίωση της πελάτισσας του

“Η δέσμευση των λογαριασμών της κ. Χριστοπούλου από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση, που αφορά και αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά έξοδα, την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και των δικαστικών επιμελητών συνολικού ποσού 8.000 ευρώ.

 

Μάλιστα δίχως καν να έχει ζητηθεί ως είθισται από τον αντίδικο να καταβληθεί το ποσό η πλευρά του κ. Καλλίτση προχώρησε σε κατασχετήριο, το οποίο και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και θεωρηθεί η δικαστική απόφαση, όπως προκύπτει από τα συνημμένα στο κατασχετήριο έγγραφα που σας απέστειλε. Το κατασχετήριο αυτό δεν έχει καμία υπόσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού αφορά στα δικαστικά έξοδα και μόνο…”