Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με τον συνήγορο της Πισπιρίγκου «Αυτό θα έπρεπε να είναι το μέλημά σας, όχι να ασχολείστε με πρωινές εκπομπές»

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 13:15

Η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό της απέναντι στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στις πρωινές εκπομπές για τον τρόπο που καλύπτουν την υπόθεση.

Η πρωινή εκπομπή του ANT1 τις τελευταίες εβδομάδες αποκαλύπτει καθημερινά άγνωστες πτυχές από την ζωή της φυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και όλης της οικογένειας τους τελευταίους 33 μήνες που έφυγαν από τη ζωή τα τρία της παιδιά.

Η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνα Παπαδόπουλο είπε τα εξής:

«Κύριε Παπαδόπουλε, πραγματικά, ανθρώπινα, από το να ασχολείστε με αυτά, θα είχε μεγαλύτερη ουσία και θα ήταν πάρα πολύ σεβαστό και αναμενόμενο από τον κόσμο και από όλους να βγάλετε μια δήλωση, αφού πιστεύετε στην αθωότητα, που να λέει τα εξής: “Είμαι αθώα, το μόνο που θέλω και δεν με νοιάζει για μένα τίποτα, είναι αν κάποιος έχει πειράξει τα παιδιά μου να βρεθεί”.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έγινε κάποια τέτοια δήλωση, ούτε εσείς ανθρώπινα αισθανθήκατε ότι πρέπει να κάνετε μια τέτοιου είδους κουβέντα με την πελάτισσά σας, αυτό θα έπρεπε να είναι το μέλημά σας. Να υπάρχει ειλικρινά μέσα από την καρδιά της κας Πισπιρίγκου αυτό το αίτημα απόδοσης δικαιοσύνης αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια για τα τρία παιδιά, από τη στιγμή που θεωρεί και αυτή και εσείς σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι αθώα. Όχι να ασχολείστε με πρωινές εκπομπές και μαρτυρίες.

Μία μαμά που με τόσο πάθος ανέβαζε καθημερινά αναρτήσεις και ανέλυε όλα αυτά, αυτό θα έπρεπε τώρα να θέλει. Και αυτή και να αποζητάτε και από εσάς που είστε ο δικηγόρος της, είστε ο μοναδικός άνθρωπος που είστε δίπλα της. Απόδοση δικαιοσύνης».