Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: αυτές είναι οι ριζικές αλλαγές που θα κάνουν στο πρωινό του ΑΝΤ1! Σε ποιους έκαναν πρόταση

Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 2021 09:00
Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: αυτές είναι οι ριζικές αλλαγές που θα κάνουν στο πρωινό του ΑΝΤ1! Σε ποιους έκαναν πρόταση

Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει σιγά-σιγά προς τη λήξη της. Όμως ήδη οι εκπομπές ετοιμάζονται για τη νέα περίοδο. Κάποιες αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές. Και μία από αυτές είναι χωρίς αμφιβολία και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Γιατί μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να συνεχίζουν στο τιμόνι της εκπομπής, αλλά η εκπομπή θα κάνει γενικό λίφτινγκ!

Το δίδυμο του σταθμού του Αμαρουσίου, παρά τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης φέτος, πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Και ήδη βρίσκονται προς αναζήτηση νέων συνεργατών.

Ο μόνος από την πρωινή παρέα που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής και του χρόνου είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε άλλωστε στα social media.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήδη ετοιμάζει τη μετακόμισή του από το κανάλι του Αμαρουσίου, έπειτα από αρκετά χρόνια. Και η Νάνσυ Παραδεισανού όμως δεν αναμένεται να συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή.

Ερωτηματικό παραμένει η Χρύσα Ζορκάδη που έχει την αρχυσυνταξία της εκπομπής. Υπήρχαν έντονες φήμες ότι θα αντικατασταθεί, αλλά τελευταία φαίνεται ότι εδραιώνει τη θέση της. Χωρίς να είναι σίγουρο όμως ότι θα μείνει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές συζητά για να βρεθεί στην παρέα του ζευγαριού τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Φωτεινή Πετρογιάννη, από το Pop up. Η τελευταία έχει υπάρξει ραδιοφωνική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα. Επίσης πρόταση για να ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινού» έχει δεχτεί και Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον «Τροχό της τύχης». Και η Βάλια μόνο αρνητική δεν είναι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης αναζητούνται και ρεπόρτερ για εξωτερικά ρεπορτάζ. Το Πρωονό όπως καταλαβαίνετε θα είναι τελείως διαφορετικό του χρόνου. Με στόχο να βρεθεί ξανά στην κορυφή, έπειτα από μία χρονιά κακή.