Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση που έκανε την παρουσιάστρια να χάσει τον ύπνο της!

Συντάκτης: Newsroom

16 Σεπτεμβρίου 2022 15:17

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση που έκανε την παρουσιάστρια να χάσει τον ύπνο της!

Η Φαίη Σκορδά διαθέτη ένα από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instgram. Η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει πολλά like αλλά και κολακευτικά σχόλια.

Βέβαια, δεν λείπουν καμία φορά και τα… κακόβουλα.

Η Φαίη Σκορδά το 2018 είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με μαγιό, για τις ανάγκες διαγωνισμού, όπου οι φίλοι της πρέπει να κάνουνε like στην φωτογραφία προκειμένου να κερδίσουν το μαγιό.

Αυτή η φωτογραφία όμως προκάλεσε την αντίδραση ενός “θαυμαστή” που έγραψε απίστευτα πράγματα για την παρουσιάστρια.

Μερικά από αυτά ήταν: «Βλέπω Φαίη βγάζεις το χαρτζιλίκι από τις διαφημίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Αυτά τα δηλώνεις στην εφορία ή είναι μαύρα?», «Τζόντα γυρνάς??? είσαι και μάνα???».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Απίστευτος διάλογος Ρόκκου-Σκορδά: «Έχεις άγχος και δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου»! «Έχω μια καθυστέρηση γενικά»!

Στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ συναντήθηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Στέλιος Ρόκκος και η συνέντευξη του τραγουδιστή κατέληξε μάλλον σε παρωδία με την παρουσιάστρια να μην καταλαβαίνει τι της λέει.

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένα από τα διάσημα πρόσωπα που έκαναν ποδαρικό στην πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά το πρωινό μας μέσα από τη συχνότητα του.

Η συζήτηση ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια κατέδειξε και οριστικά σε ποια σκοπιά Αφού η Φαίη Σκορδά από ένα σημείο και μετά Δεν καταλάβαινε τι εννοούσε ο τραγουδιστής με τον Στέλιο ρόκκο να σταματάει τη συζήτηση για να εξηγήσει το αστείο που της έκανε πριν από λίγο.

«Είσαι τόσο αγχωμένη που δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια λέω» της είπε τότε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια λέγοντας, «Α. εντάξει. Πάντως δεν έχει να κάνει με το άγχος αυτό μάλλον. Να τα λέμε κι αυτά, έχω μια καθυστέρηση. Το ξέρεις. Αργώ αλλά τα καταφέρνω».

«Στον ήχο φαντάζομαι» είπε με τη σειρά του ο αγαπημένος τραγουδιστής και η Φαίη Σκορδά ανταπάντησε με χιούμορ λέγοντας, «Γενικά. Δεν πειράζει. Είναι χαρακτηριστικό μου».