Φαίη Σκορδά: Η κίνησή της που προκαλεί πλήρη αιφνιδιασμό στον ανταγωνισμό της

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 10:00

Φαίη Σκορδά: Η κίνησή της που προκαλεί πλήρη αιφνιδιασμό στον ανταγωνισμό της

Τελικά, όπως φαίνεται, η Φαίη Σκορδά πάει να τους αιφνιδιάσει όλους. Και θα ξεκινήσει πρώτη από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, προκειμένου να κάνει το μπαμ στην τηλεθέαση.

Η Φαίη Σκορδά, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, βρισκόταν ανάμεσα σε 12 και 19 Σεπτεμβρίου για την έναρξη της εκπομπής της στο κανάλι του Φαλήρου. Με την πρώτη ημερομηνία να φαινόταν ως και η πιο πιθανή.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ανατροπές. Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει κι εκείνη όλο το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο σταθμός του Φαλήρου μέχρι τώρα μας έχει δείξει ότι ξεκινά κάθε χρονιά νωρίτερα από όλους τις εκπομπές του. Και δεν αποκλείεται η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Η νέα ημερομηνία που έχει κυκλωθεί για την έναρξη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά είναι η 29η Αυγούστου. Γεγονός που αποτελεί έκπληξη μια και συνήθως η έναρξη των ψυχαγωγικών πάει συνήθως στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η Φαίη όμως μόνο αρνητική δεν είναι στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Και μπαίνει άμεσα στο πνεύμα του καναλιού και από την άλλη ξεκινάει πρώτη από όλους. Κάτι που θέλει πολύ αφού ο κόσμος είναι περίεργος να τη δει κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη αλλά και απόλυτη κυρίαρχο της εκπομπής. Γιατί με τον Λιάγκα δεν ήταν. Σε αυτό το «νέο» που ιντριγκάρει τον κόσμο ποντάρει και η Φαίη. Και αν κάνει την αρχή και πάρει κόσμο μαζί της, τότε θα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της που θα ξεκινήσουν Σεπτέμβριο.

Αυτό που προέχει όμως για την παρουσιάστρια είναι να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της. Όποτε συμβεί αυτή. Γιατί υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες όσον αφορά τη στελέχωση της εκπομπής της. Όχι πολλές, αλλά σημαντικές.

Και η Φαίη τα θέλει όλα στην εντέλεια στην πρεμιέρα του νέου εγχειρήματός της.

Ο μιντιάκιας